opener

Ansøg om stadeplads

Vi siger tak for i år for julen 2019, og vi er nu i gang med at planlægge julen 2020 i Den Gamle By. Vi regner med at kunne offentliggøre detaljer for stadepladser og ansøgningsvilkår omkring 1. april 2020. Så hold øje med denne side, hvis du ønsker at blive en del af Jul i Den Gamle By. Nedenfor kan du se betingelserne for 2019 til orientering

Vi søger nu engagerede og kreative stadeholdere, der vil sælge varer til de 150.000 gæster, der bl.a. besøger staderne i Den Gamle By hver jul.

Praktisk info

I 2019 er det muligt at få stadeplads to forskellige steder, i et stort telt på Festpladsen samt i to træboder i Aagade.

Det er muligt at få stadeplads i varierende, afgrænsede perioder fra 22. november til og med 31. december.

Du kan læse mere om vilkår for deltagelse her: Invitation til Jul i Den Gamle By 2019.

Ansøgning

Vi forbeholder os retten til at prioritere blandt de indkomne ansøgninger, så variation i vareudbuddet sikres. Det vil øge din chance for plads, hvis du ønsker flere perioder, og du er fleksibel.

Du søger om plads ved at indsende Ansøgningsskemaet (se skema og adresse herunder) med mindst tre fotos af de varer, du ønsker at sælge. Du bedes nøje gennemlæse retningslinjerne for deltagelse i invitationen. Tilmeldingsfristen er lørdag 1. juni 2019. Snarest derefter får du at vide, om du har fået en stadeplads.

Vi tager forbehold for ændringer. Vi ser frem til at høre fra dig, og glæder os til samarbejdet.

Ansøgningskemaet: Ansøgningsskema til Jul i Den Gamle By 2019.

Ansøgningsskema og mindst tre fotos mailes til julemarked@dengamleby.dk eller sendes med post til Den Gamle By, att. Berit G. Andersen, Viborgvej 2, 8000 Århus C.