opener

Udvalgte varer

I Den Gamle By er det at kunne handle en del af den historiske oplevelse. Her kan man købe varer, der ikke fås andre steder. 

Hvis du er på udkig efter en særlig gave, er der mange ideer at hente. Nedenfor ser du et lille udvalg af de varer, som du kan købe i Den Gamle By. Den Gamle By tilbyder desværre ikke salg over nettet. Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisstigninger og fejl.

Aarhus-souvenirs

Den Gamle By har lanceret en kollektion af Aarhus-souvenirs. Du kan finde en stor kollektion af t-shirts, kasketter, indkøbsnet, plakater, krus, pudebetræk, glasbrikker og forklæder.Alle Aarhus-souvenirs kan købes i museumsbutikken i Den Gamle By.

Læs mere om Aarhus-souvenirs


Den Gamle Bys snapse og brændevine

At få sig en dram eller et styrkende glas akvavit var en fast del af livet i de danske købstæder. Derfor har Den Gamle By fået udviklet sin helt egen serie af snapse og brændevine.

Læs mere om de ædle dråber

Smag på historien – køb Den Gamle Bys snapse og brændevine

Retrovarer 1974 i stof

Køb et stykke af Den Gamle By med hjem. Serien indeholder forklæde, pudebetræk, taske og viskestykke alle lavet i hør. Stofmønstrene er hentet fra køkkentapeter fra 1974, der er sat op i 3 køkkener i lejligheder i Huset i Havnegade. Kun til salg i Den Gamle By.

Se mere om Retrovarer 1974 i stof