opener

Program


Victor Svold

Victor Svold er en dansk pop-jazz pianist, sanger og komponist. Hans musik udvider grænserne for både pop, jazz og blues, og former en fusionsgenre, som altid tager udgangspunkt i den gode melodi.

Victor Svold  - piano, vokal

Fredagsjazz 12. juli, kl. 14-16
Baren er åben kl. 13-17


Jazz al Dente

Jazz al Dentes repertoire består af jazz standards, ballader og blues med afstikkere til andre genrer. Musikken bliver leveret med nærvær, spilleglæde og engagement af bandets medlemmer.

Fredagsjazz den 9. august kl. 14-16.
Baren er åben kl. 13-17


The Jazz Pop Trio

”The Jazz Pop Trio” er en sammenspillet trio, der lægger vægt på, at give publikum en stemningsfuld musikalsk oplevelse af høj standard. Repertoiret spænder over kendte jazzstandards, samt jazzificerede popnumre der er genkendelige, og tro mod originalerne.

Fredagsjazz 11. oktober, kl. 14-16
Baren er åben kl. 13-17


Aros Bossa Nova Trio

Når Aros Bossa Nova Trio spiller på Bent J, fortolker de gamle bossa nova klassikere, som blev udødeliggjort af stjerner som Stan Getz og João Gilberto og deres smukke indspilninger midt i tresserne.

Fredagsjazz 8. november, kl. 14-16
Baren er åben kl. 13-17

 

 


Jazz al Dente

Jazz al Dente består af Linda Løhde Thomsen (vokal), Kim Nedergaard (piano), Peter Morsbøl (guitar), Claus Madsen (bas) og Ulrik N. Madsen (trommer). Orkesteret bindes sammen af en gensidig rar kemi, tryghed og glæde ved at spille sammen, et modent hold, som ikke har behov for høj cigarføring, men hellere nyder et godt sammenspil med humor og nærvær.

Fredagsjazz den 6. december kl. 15-17.
Baren er åben kl. 13-18


Morten Haugshøj Group

Med et fremragende hold af nogle af landets bedste jazzmusikere, udgav jazzguitaristen Morten Haugshøj sidste år albummet ’’The Street Doctor’’, som emmer af nerve og vitalitet og stærke melodier.

Fredagsjazz 20. december, kl. 15-17
Baren er åben kl. 14-18


Koncerten er gratis, når entréen til museet er betalt.

OBS!!! Rygning er tilladt i afmærkede områder, når baren er åben for servering.

Ret til ændringer forbeholdes.