opener

Familiebesøg for private

Et særligt tilbud om et helt privat nostalgisk ”tilbage til 1950’erne”-besøg i Den Gamle Bys Erindringslejlighed, som ikke er åben for gæster normalt.

Der tages ved hvert besøg udgangspunkt i den aktuelle gruppe. Det kan være en familie i flere generationer – måske har et familiemedlem begyndende demens, et fødselsdagsselskab, en fejring af bryllupsdag eller en gruppe venner.

Gæsterne tages imod af en museumsvært, der er klædt som man var i 1950’erne. Værten har specialviden om tiden, og med udgangspunkt i lejligheden og interiøret kan de tale med gæsterne om ting, der fanger opmærksomheden.

Under besøget vises lejligheden frem, og som en del af arrangementet bydes gæsterne på kaffebord med dejlig kage. Afhængig af sæson vil lejligheden naturligvis følge årets gang, så man kan være heldig at se den påske- eller julepyntet.

I kan også starte besøget med en frokost i restaurant Gæstgivergården, hvorefter I hentes af værten og sammen går hen til erindringslejligheden

Bestilling

Forudbestilling er nødvendigt og kan på hverdage ske til
Lotte Kofod, telefon 4185 0864 eller på email: erindring@dengamleby.dk.

Besøg har bindende tilmelding otte dage før arrangementet. Vi ringer til lederen af gruppen inden besøget for at præcisere gruppens behov og praktiske forhold.

Pris
Fast pris uanset deltagerantal på 1.800 kr. Aften og weekend er prisen 2.000 kr.
Dertil lægges entré til Den Gamle By til gruppepris for hver deltager.

Deltagerantal
Vi kan tage imod op til 8 personer. Heraf max. 2 i kørestole.

Tidspunkter
Hvert forløb varer ca. to timer. Der kan være forløb formiddage og eftermiddage.

Adgangsforhold og praktik
Der findes kørestols-/rollatorvenlig belægning frem til lejligheden.
Der er elevator op til lejligheden. Der er nem adgang til toiletter, herunder handicaptoilet.