opener

Tre middage i historiske omgivelser

Kom til 3 forskellige temaaftener i Den Gamle By, hvor du kan nyde en velsmagende middag i historiske omgivelser.

Hør om Allehelgen, vær en af de første til at smage årets Julebryg eller hvorfor vi fejrer Mortensaften.

Allehelgen-middag

Lørdag 31. oktober kan du opleve den særlige stemning, når efterårsmørket sænker sig over Den Gamle By – og nyde en velsmagende middag i stearinlysets skær på 1700-tals-værtshuset Winekes Kælder.

Hør, hvorfor vi fejrer allehelgen og om forskellen på allehelgen og halloween, som oftest forbindes med udhulede græskarhoveder og udklædte børn, men har rødder helt tilbage til 8-900 f.Kr.

Tilmeld dig her


Mad, Julebryg, Jazz

Fredag 6. november kan du være den første til at smage dette års julebryg fra Den Gamle By. Øllet nydes sammen med en middag, hvor smagstonerne fra julebryggen går hånd i hånd med den nøje udvalgte menu.

Menuen serveres i Den Gamle Bys nye restaurant Gæstgivergården, hvor du også kan nyde live jazz-musik fra den amerikanske og danske sangskat.
 
Museets vicedirektør – og øl-entusiast – Allan Leth Frandsen kommer og fortæller, hvordan de første danske julebryg, inspireret af tyske øl, gjorde deres indtog på det danske ølmarked.

Tilmeld dig her


Tirsdag 10. november kan du nyde en velsmagende mortensaften-middag med gåsesteg og æblekage i Den Gamle Bys nye restaurant Gæstgivergården. Her vil du også høre om Sankt Morten, der blev ophævet til katolsk skytsengel, og siden middelalderen er blevet fejret med gåse- eller andesteg i Danmark.

Tilmeld dig her