opener

70'er middag og fortælling

 Torsdag 30. september 2021, kl. 18-21

Tilmeld dig her

Oplev museumsinspektør Anna Wowk Vestergaard fortælle om det brune og orange årti og nyd en treretters menu, som Den Gamle Bys kokke har sat sammen med inspiration fra 1970´ernes restauranter og kroer.

Menu

Velkomst
Frugtbowle med vermouth* og saltstænger bagt af Den Gamle Bys bager

Forret
Rejecocktail med håndpillede rejer og sprøde salater fra Den Gamle Bys haver Krydret med rød dressing og pyntet med urter og syltede hvide asparges.

Hertil flutes og smør

Hvidvin Chardonnay-Macabo*, Spanien

Hovedret
Helstegt oksehøjreb med ægte bearnaise, hasselback kartoffel samt kogt og stegt gemyse. 

Rødvin Le petit Tracteur Rouge Domaine André Brunel Côtes du Rhône*

Dessert
Rubinsteinkage på makronbund, romfromage og med fine, små vandbakkelser og flødeskum.

Småkager – Chokolade Specier og vaniljekrans

Hertil serveres Den Gamle Bys økologiske kaffe eller te.

*Mulighed for alkoholfrie drikkevarer. Vi har spændende økologiske safter fra Bies Bryggeri, som vi anbefaler.


Pris
Inkl. entré og middag

495 kr. pr. person
445 kr. for medlemmer af Klub Den Gamle By


Praktisk information

Du finder restauranten ved at følge stien bag om byen ned til Gæstgivergården, hvor vi står klar til at byde dig indenfor.

Billetten er inkl. adgang til Den Gamle By hele torsdag 30. september 2021.

Tilmeld dig senest fredag 24. september 2021

Husk gode sko, da terrænet er ujævnt.

Tilmelding er bindende. Billetten kan overdrages til en anden.

Den Gamle By forbeholder sig ret til at aflyse ved for få tilmeldte.

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer ift. Covid19.