opener

Rabatter og miniferier

Overnatning

Den Gamle By samarbejder med en række hoteller og kroer i Aarhus og omegn. Du kan booke forskellige pakketilbud, hvor entrébillet til Den Gamle By indgår. Tilbuddene skal bookes direkte gennem hotellet eller kroen.

Se kroer og hoteller

AarhusCard

Køb AarhusCard og få rabat

Med et AarhusCard får du fri transport med kollektiv transport i Aarhus Kommune og rabat til attraktioner i byen. Den Gamle By giver 30% rabat på entréen.  AarhusCard kan blandt andet købes i billetsalget i Den Gamle By.

Læs om AarhusCard

I bil over Storebælt

Storebæltsbroen

Har du en kupon fra "Storebælt Fritid", kan du få 20% rabat på entrébilletten til museet, hvis du samtidig køber en hjemtursbillet til Storebælt. Du får 60% rabat på hjemtursbilletten, når du køber den i forbindelse med en entrébillet til Den Gamle By. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatformer.
Gyldig i 2016.

Besøg www.storebaelt.dk

Sommerhus

Samarbejde mellem Den Gamle By og Sol og Strand sommerhusudlejning

Den Gamle By samarbejder med Sol & Strand om nem online sommerhusudlejning. Hvis du bestiller et sommerhus i Danmark på Den Gamle Bys hjemmeside, får du automatisk tilsendt to gratis indgangsbilletter til Den Gamle By.
Bemærk - er der færre end tre dage mellem bookingdato og den ønskede ankomstdato, kan der ikke udstedes fribilletter.

Booking Sol og strand

 

 

 

Tivoli Friheden

Få rabat på entre og turbånd

Et besøg i Tivoli Friheden til fuld pris giver 50 % rabat på entréprisen i Den Gamle By. Dette gælder et besøg senest næste dag. En billet fra Den Gamle By giver dig entré og turbånd til halv pris i Tivoli Friheden. Dette gælder ved et besøg senest næste dag.  Disse rabatter gælder fra 23. juni til og med 14. august 2016 for 1 person. Du skal vise kassebon eller kvittering ved billetlugen.

Rabat på entré

Der er flere muligheder for at opnå rabat til Den Gamle By. Se siden her og husk, at du selv skal oplyse i billetsalget, hvilken rabatordning, du kan bruge.

Husk, at børn og unge under 18 år har gratis adgang.

Se alle rabatter her