opener

2-4 retters menuer

Den Gamle By - selskabsmenuer
Den Gamle By sørger for hyggelige rammer og dækker op og server mad og drikke til jeres selskab.

Vælg mellem 70´er menuen eller den moderne 2 til 4 retters menu. Egner sig til private selskaber såvel som erhvervsarrangementer.

70'er menu

  • Løgsuppe med gratineret brød
  • Oksemørbrad med bagt kartoffel, kryddersmør, blandet salat, flutes og bearnaisesauce
  • Friteret camembert med solbærsyltetøj og smørstegt rugbrød
  • Cremet romfromage med kirsebær på toppen

3 retter pr. person  DKK 350,-
70,-  DKK i tillæg for både ost og dessert


2 - 4 retters sæson menuer

Menu for juni

Forret 
Kold ærtesuppe med håndpillede rejer, puffede kartofler og mynte

Hovedret
Helstegt oksemørbrad med spidskålssalat, spinatflan og løvstikkepure

Dessert
Lysegrøn cider med revet lakrids, vaniljeis og jordbærballade

Der serveres brød med tilbehør til alle forretter samt kartofler og sauce til hovedretterne.

2 retter pr. person DKK 275,-
3 retter pr. person DKK 350,-


Menu for august

Forret
Ristet majs med majsskum, syltet brombær og friteret rejer

Hovedret
Kalvebryst med marineret springløg, sauté af ærter med marv

Dessert
Koldskålsbudding med hindbærsalat og sprøde nøddeflager

Der serveres brød med tilbehør til alle forretter samt kartofler og sauce til hovedretterne.

2 retter pr. person   DKK 275,-
3 retter pr. person   DKK 350,- 


Menu for september

Forret
Kartoffelsuppe med røget fløde, ristet perlebyg og tørret kyllingeskind

Hovedret
Fyldt unghanebryst med østershatte, pastinak og glaseret perleløg

Dessert
Gulerodskage med havtorncreme, tørret maltbrød og myntesukker

Der serveres brød med tilbehør til alle forretter samt kartofler og sauce til hovedretterne.

2 retter pr. person   DKK 275,-
3 retter pr. person   DKK 350,- 


Menu for oktober

Forret
Gravad okseinderlår med sennepsmayonnaise, capers og friteret kartoffel

Hovedret
Kalvefilet med jordskokkepure, røget tomat og bønnesalat

Dessert
Rødgrød med vaniljeis, bronzefennikel og nøddekrokant

 
2 retter pr. person   DKK 275,-
3 retter pr. person   DKK 350,- 


Menu for november

Forret
Sellerisuppe med røget kammusling, enebær og solsikkekerner

Hovedret
Glaseret svinebryst med pastinak, æbleflæsk og bagt bøgehatte

Dessert
Bitterbagt chokoladekage med saltet karamel, blommekompot og lakridskys

2 retter pr. person   DKK 275,-
3 retter pr. person   DKK 350,- 


Tilkøb til menuer

Ostetallerken 
4 danske oste, hyben, oliven og kiks pr. pers. 60 DKK  

Kaffe og te med sødt                                          DKK
Kaffe og tepr. pers.   45,-
Kaffe og te med bagerens vaniljekransepr. pers.  60,-
Kaffe og te med 3 slags petit fourspr. pers.  75,-


Avec til kaffen                                                    DKK 
Baileyspr. pers.    40,-
Cognac / Amaretto / Cointreau pr. pers.  40,-
Portvin / Sherrypr. pers.  40,-


Natmad                                                                  DKK 
Focaccia-sandwiches med pesto  
og hjemmelavet pålægpr. pers.  70,-
Cremet aspargessuppe med brød    
og hjemmelavet kødbollerpr. pers.  70,-
Charcuteritallerken med 3 slags pålæg og 3  
danske oste med brød og kiks mm. pr. pers.  70,-
Danmarks ældste pølsevogn står klar med  
samle-selv-hotdogspr. pers.  70,- 

 

Hold dit selskab i Den Gamle By

Ønsker du at booke et arrangement eller at få mere information, så ring  til bookingafdelingen for at høre nærmere på 41 85 08 44 (bedst på hverdage mellem kl. 10-14) eller booking@dengamleby.dk

Vi ser frem til at byde jer velkommen.