opener

Den Gamle By søger uddannet kok

Den Gamle By er et museum for alle sanser. Man kan se, man kan prøve, man kan lugte, og man kan selvfølgelig også smage. Både i de historiske køkkener og i museets restauranter. I de kommende år vil vi satse endnu mere på udviklingen af restauranterne, og i den forbindelse opslår vi nu en stilling som kok i Den Gamle By.

Stillingen er primært tilknyttet Entré Cafeen og er en del af Den Gamle Bys team på fem kokke. Samarbejde på tværs af vores restaurationer i ’byen’ forekommer dagligt. Vi tilstræber at attituden på alle vores restauranter er inviterende, betjeningen kvik og maden af en kvalitet, så gæsterne er glade og føler, de har fået ’value for money’. Kvalitet, enkelhed, omhu, hjemmelavet, med historie – er allesammen nøgleord for Den Gamle Bys restauranter.

Vi søger en erfaren kok med passion for spændende og friske råvarer. Du synes, det er spændende at gå på opdagelse efter krydderurter i vores egen urtehave og du begejstres af at lege med smag, udseende og konsistens, indtil du opnår lige præcis det udtryk, vi søger til en bestemt ret. Du holder af at tilberede klassiske retter med et twist af nutidens smagsnuancer. Du har en høj faglig stolthed og er økonomisk bevidst og ansvarlig i forhold til valg af råvarer og leverandører. Endvidere har du empati for dine omgivelser og kolleger og sætter pris på at omgås i en ’god tone’ – også når der er travlt. Når den daglige leder ikke er tilstede, vil du fungerer som stedfortræder.  

Arbejdstid

Vi tilbyder en stilling på 37 timer med mulighed for at sætte dit eget præg på museets køkken. Arbejdstiderne er fordelt primært på dagvagter mandag-søndag efter nærmere aftale. Aftenvagter kan forekomme i korte perioder. Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Derudover virksomhedsbetalt pension.

Arbejdssted

Den Gamle By, Viborgvej 2, 8000 Aarhus C.

Ansættelse

Snarest muligt.  

Ansøgning

Stillingen refererer til restaurationschef Lis la Cour Fisker. Ansøgning og CV samt spørgsmål rettes til Lis la Cour Fisker på tlf.: 4185 0871 eller mail: llc@dengamleby.dk. Der indkaldes løbende til samtaler.

Den Gamle By er et nationalt museum og også lokalmuseum for Aarhus. Museet besøges årligt af omkring en halv million gæster, heraf mange fra udlandet. Den Gamle By modtager tilskud fra stat og kommune og tjener selv mere end halvdelen af sine driftsmidler. Inklusive projekter er den årlige omsætning ca. 125 mio. kr. Museet har ca. 200 årsværk, som består af mange forskellige faggrupper. Mange er fastsatte og mange er sæsonansatte, ligesom mange også er i støttede jobs og frivillige.