opener

Leder til billetsalg og reception i Den Gamle By

Har du lyst til at arbejde i Den Gamle By og kompetence til at lede et engageret team? Vi søger nu en serviceminded leder til museets billetsalg og reception som kan tiltræde 1. oktober 2017.

Vi forventer, at du er ansvarsbevidst, besidder en naturlig autoritet og er præsentabel. Du har haft ledelsesansvar før, og forstår at lede en afdeling med omkring 20 yngre medarbejdere. Du forstår vigtigheden i at gå forrest som et godt eksempel. Du gør dit absolut bedste for at give en god gæsteservice, du er engageret og udadvendt samt parat til at gøre dit bedste for vores gæster og kolleger. Afdelingen tager imod mere end 500.000 gæster om året, så det er vigtigt, at du kan bevare overblikket og smilet – også i travle situationer.

Du har en baggrund som hotelreceptionist, serviceøkonom eller lignende og vi forventer, at du har minimum 3 års relevant erhvervserfaring, herunder også ledelseserfaring. 

De primære arbejdsopgaver er

·         at indgå i alle daglige funktioner i billetsalg og reception
·         ansvar/vejleder for ca. 20, primært yngre, timelønnede medarbejdere
·         ansættelser og afskedigelser i afdelingen
·         oplæring af medarbejdere
·         vagtplanlægning i Deltaplan
·         vedligeholdelse og videreudvikling af funktioner i billetsystemet Galaxy
·         sikre god dialog med museets afdelinger og eksterne samarbejdspartnere

Vi forventer at du

·         gør dit allerbedste for at yde en god service hver dag
·         har øje for museets førstehåndsindtryk og detaljen
·         har generel interesse for historie og kultur
·         er ansvarsbevidst, imødekommende og har gode kommunikationsevner
·         er løsningsorienteret og kan bevare overblikket under travlhed
·         taler dansk og engelsk flydende – tysk vil være en fordel
·         har godt kendskab til IT og er selvhjulpen i forbindelse hermed

Arbejdstid

Stillingen er normeret til 37 timer om ugen samt efter behov. Timerne er fordelt fra mandag til søndag efter nærmere aftale. Der skal påregnes weekendarbejde og travlhed i sommer- og juleperioden. Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. 

Arbejdssted

Den Gamle By, Viborgvej 2, 8000 Aarhus C

Ansættelse

Fra oktober 2017 

Ansøgning

Ansøgning og CV med foto sendes i ét samlet pdf-dokument til: job@dengamleby.dk. Skriv venligst ”Leder til billetsalg og reception” i emnefeltet. Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag den 11. august 2017 kl. 12.00.

Stillingen refererer til programchef Berit Guldmann Andersen. Spørgsmål kan stilles til konstitueret leder af billetsalg og reception Stig Asbjørn Vestergaard. Mail til sav@dengamleby.dk eller ring på tlf. 4185 0711. Der vil være et overlap mellem Stig Asbjørn Vestergaard og den nye leder på tre måneder, hvor oplæring i afdelingens opgaver sker. 

Den Gamle By er et nationalt museum og også lokalmuseum for Aarhus. Museet besøges årligt af omkring en halv million gæster, heraf mange fra udlandet. Den Gamle By modtager tilskud fra stat og kommune og tjener selv mere end halvdelen af sine driftsmidler. Inklusive projekter er den årlige omsætning ca. 125 mio. kr. Museet har ca. 200 årsværk, som består af mange forskellige faggrupper. Mange er fastsatte og mange er sæsonansatte, ligesom mange også er i støttede jobs og frivillige.