opener

Kaffe, te og chokolade

I weekenden 23.-24. september er der fokus på kaffe, te og chokolade. Se og smag, og hør historien om de varme drikke. Vi får besøg af A.C. Perchs Thehandel, Chokolade-Fabrikken og Peter Larsen Kaffe.


Møntmestergården

Fugleloftsalen klokken 12-16.30

A.C. Perchs Thehandel
Vi får besøg af A.C. Perchs Thehandel, som fortæller om de forskellige tetyper. Der er mulighed for at få en smagsprøve og købe te, tedåser og bøger om te.

Chokolade-Fabrikken i Skanderborg
Chokolade-Fabrikken fortæller om de forskellige chokoladetyper, kakaobønner mm. og laver varm drikkechokolade med blandt andet chili. Det er muligt at købe Chokolade-Fabrikkens egne fyldte chokolader, gourmet-flødeboller og andre chokoladevarer af deres egen produktion.

Foredrag om A.C. Perchs Thehandels historie
A.C. Perchs Thehandel giver 25 minutters indlæg om deres historie og produktudvikling i Gobelinsalen klokken 13, 14 og 15.

Foredrag om Chokolade-Fabrikken i Skanderborgs historie
Hør et 25 minutters indlæg om Chokolade-Fabrikken i Skanderborgs historie og produktudvikling i Kaminsalen klokken 12.30 og 13.30.


Bendtsens Pakhus

Stueetagen klokken 12-16.30

Peter Larsen Kaffe
Kom og hør om de forskellige bønnetyper og -sorter. Lær om forskellige kaffetyper og bryggemetoder, herunder koldbryg. Det er muligt at købe Peter Larsen Kaffes egne kaffeprodukter.    

Foredrag om Peter Larsen Kaffes historie
Winston Rose, kafferister på Peter Larsen Kaffe giver 25-minutters indlæg om deres historie og produktudvikling. Stueetagen klokken 11, 13 og 15.

Bogsignering og -salg
Køb en af Annette Hoffs andermelderroste bøger, Den Danske Kaffehistorie, Den Danske Tehistorie eller Den Danske chokoladehistorie og få den signeret af Annette Hoff.   

Den Danske Tehistorie af Annette Hoff.

Foredrag om den danske te-, kaffe- og chokoladehistorie, Bendtsens Pakhus 1 sal
Annette Hoff, Seniorforsker i Den Gamle By holder 30 min. miniforedrag
Kl. 12.00      Den Danske tehistorie
Kl. 14.00      Den Danske Kaffehistorie
Kl. 16.00      Den Danske Chokoladehistorie