opener

Årets Program

Her er en oversigt over året program indtil nytår. 


Her er dukker og filmklip, og man kan prøve at styre en helikopter hen over Ramasjang-øen. Se Jørgen Clevin, dr. Lieberkind, Score-Kaj, Cirkeline og mange andre fra børnefjernsynets lange historie.

Indtil 3. januar 2017


Dansk plakatmuseum viser 150 plakater fra fristaden Christiania. Desuden de ikoniske cykler, mønter, frimærker, dragter, en hashbod og en 10 meter lang malet frise, der alt sammen er med til at fortælle Christianias farverige historie. 

1. juli 2016 - 3. januar 2017


Børn kan i efterårsferien prøve et helt anderledes børneliv i enten 1864 eller 1927. For en dag kan de rejse tilbage til en tid med hårdt arbejde, samlevers i skolen og respekt for voksne mennesker. 

15. - 23. oktober

Efterårshygge for hele familien

Mogens Lauridsen Trio har lige siden Bent J. etablerede sin legendariske jazzbar i Nørregade, været en del af jazz-miljøet på Bent J., hvor trioen havde engagement næsten hver måned.

Kom og hør trioen på Jazzbar Bent J kl. 13-16

29. og 30. oktober


Til en koncert med Kjærgård/Cigna/Dall on Cole Porter vil du kunne høre fortolkninger af nogle af de mest berømte Cole Porter sange.

Kom og hør trioen på Jazzbar Bent J kl. 13-16

5. og 6. november


En hel weekend med fokus på øl og svin. Du kan blandt andet smage Den Gamle Bys juleøl for 2016. 

12. og 13. november


Kom og oplev Den danske juls historie i Den Gamle By. Her kan du gå opdagelse og se julepynt i over 60 steder i Den Gamle By. Besøg også juleboder, butikker og nisserne i Møntmestergården.  Se julens program her

19. november - 30. december