opener

Bryg og bag

To weekender, 30. september-1. oktober og 7.-8. oktober med fokus på kornet i alle dets afskygninger, både på marken og i øllet, brødet, grøden, kagen og meget mere. Følg ruten rundt i Den Gamle By og tag med på kornets rejse fra jord til bord.

Smag på historien og vind et årskort

Klokken 10-16

Følg madrute ”Smag på historien” rundt i Den Gamle By og smag på grød, brød, kage, øl og snaps i 1864, 1927 og 1974. Får du smagt på alle retterne deltager du i lodtrækningen om et årskort til Den Gamle By til en værdi af 395,- kroner. Få kort over ruten i billetsalget.

På madruten kan du for eksempel smage på fløjsgrød, gammeløl med pind, boller med margarine og meget andet. 

Rundvisning

Kornets vej gennem byen

Tidspunkt: Klokken 12 og 15
Varighed: ca. 30-45 minutter
Mødested: Teaterpladsen ved hovedindgangen 

På rundvisningen vil du få indblik i kornets vej fra byens accissebod ved byporten videre til købmanden eller møllen og ud til de endelige brugere. Vi kommer også forbi Den Gamle Bys eget bryggeri, hvor bryggerne arbejder efter 1800-tals metoder. Her bliver malten til næste års Den Gamle By julebryg også lavet.